Kontakt: tel: +381 11 3987 433, email: office@abovo.rs

 

Istraživanje i razvoj

U našoj laboratoriji radimo na inovativnim proizvodima iz oblasti specijalizovanih medicinskih proizvoda, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata. Pozivamo vas da se upoznate sa našim proizvodima koji su dostupni u apotekama.

Čitaj dalje

Inovativna rešenja

Mi smo brzo rastuća farmaceutska kompanija koja posluje u oblasti medicine i farmacije. Sva naša pažnja i energija je fokusirana na plasman pre svega efikasnih i bezbednih proizvoda koji poboljšavaju zdravlje dece, žena i muškaraca.

Čitaj dalje

Znanje i iskustvo

Naš tim i osnivači imaju više od dvadeset godina radnog iskustva u farmaceutskoj industriji. Koristeći naše međunarodne kontakte i znanje kreiramo proizvode najvišeg kvaliteta koji garantuju visok stepen bezbednosti i efikasnosti.

Čitaj dalje

Ginekologija

Ginekologija

Kako bismo zadovoljili očekivanja naših korisnika, nudimo efikasne i bezbedne proizvode koji pomažu zarastanje rana nakon Carskog reza, drugih postoperativnih rana kao i akutnih i hroničnih rana.

 

Dermatologija

Dermatologija

Naš proizvod SILBEN nano repair® se koristi u terapiji kod svih vrsta rana (posebno onih sa pojačanim lučenjem sekreta), dijabetičkog stopala, atletskog stopala....

 

Novosti

medihoney

Medihoney® 100% Antibakterijski Med je standardizovani antibakterijski med, pretežno od Leptospermum sp (Manuka drvo), izabran zbog svog jedinstvenog čišćenja rane i svojstava antibakterijske zaštite.